Şu ciddi surat, tatlı duruş hele o masmavi gözler Allah'ımm beni benden alıyor resmen ya! 


Yok arkadaş ben kedi sevmem, (sevenlere lafım yok biraz dengesiz de olsa o da bi canlı).. Şimdi kılışe diyeceksiniz ama nankör işte nankör.. Kedi besleyen bir tanıdığım var yavruluğundan beri ona bakıyor ama gene de yaranamıyor o deliye.. geliyor gidiyor ısırıyor, sahibine pençe atıyo psikopat!


Kuş diyeceksiniz.. İki kuşum var biri dişi biri erkek. Ama öyle köpek gibi sarılamıyorsun, eline alıp seveyim desen bir yeri incinecek diye korkuyorsun, narin bir canlı sonuçta.. Şöyle bir ağız tadıyla kafasını okşayıp sevemiyorsun ki doya doya.


Köpek öyle mi hiç? bir dediğini iki etmez seni görünce sevinir, sen yokken üzülür, eğitirsen terliklerini bile ayağına kadar getirir..:) Öyle de düşünceli bir hayvanceiz.. 


Bir köpeğin olacak mıncıklaya mıncıklaya seveceksin, bazen birlikte çimenlerde yuvarlanacak, onunla boğuşacaksın hatta ben onu yerim bile ısırırım falan..:) (sado-mazo sevgi bi anlayışım var sanırsam)


Bahçeli bir evim olursa %100 alacağım bir sibirya kurdu ama malum apartman gibi toplu yaşam alanlarında zor.. Şimdilik bir süre daha hayal olarak kalacak..






Görsel alıntı buradan