10. This Means War


Biraz klasik ama bir kadın iki erkek hikayesi var ama çok eğlenceli bir dille anlatılmış konusu güzel, oyuncuları iyi ve bir komedi filminin de vaat ettiği gibi güldürme potansiyeli yüksek bir film. Pişman olmazsınız..


İmdb puanı: 6.3






9. Bad Teacher 

Hiç böyle bir öğretmen görmediğinize eminim.. Şaşırtıcı ve eğlendiren bir öğretmen karakteriyle karşımıza çıkan Cameron Diaz harika bir performans sergilemiş. Gülmek garantili..


İmdb puanı: 5.7





8. Wall-E


Siz de benim gibi animasyon filmlerini seviyorsanız ve "aaa bunu mu izliyorsun çocuk gibi" diyenlere animasyon bir çocuk filmi değildir!!" diye kafa tutuyorsanız, bu film size göre. Değişik bir konusu var ve robot karakterleri gerçekten çok sevimli..


İmdb puanı: 8.5








7. 3 İdiots 


Aslında eski bir film değil ancak hala izlemediyseniz kesin izleyin, üç kafadarın üniversiteye başlaması ile birlikte başlayan maceralarını anlatan akıcı Bollywood yapımı bir komedi. Hint filmlerini sevenler zaten bilir..:)

İmdb puanı: 8.3



6. I Spit on Your Grave 

Bir kadının tecavüze uğramasıyla birlikte yaşanan olayları konu alan etkileyici bir film..

İmdb puanı: 6.3





5. Battleship

Geldi gelecek derken bir türlü gelemeyen şu uzaylılar sonunda geldi, şükür..:) Filmdeki uzaylı karakterlerini çok orjinal bulduğumu söylemem gerek; öyle uydurmasyon yeşil, koca kafalı, antenli vb gibi saçma özellikleri yok.. Başlarında bir merak uyandıran daha sonra bu merak duygusunun yerini heyecana bırakan akıcı bir film.


İmdb puanı: 6.0






4. Pan's Labyrinth


İzlerken insanı baya şaşırtan, ordan oraya sürükleyen, bu küçük kızla ilgili gerçeğin ne olduğunu anlamak için çaba sarfettiren filmlerden. Görsel unsurlar gerçekten harika.. Ayrıca 3 dalda oscar kazanmış bir yapıt. (sonu sizi şaşırtabilir)



İmdb puanı: 8.3





3. The Woman İn Black


 Korku filmlerinin beğenilmesi daha zordur, ama izlerseniz (yüksek sesle ve karanlık odada daha iyi korkulur tabi :) sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir film.



İmdb puanı: 6.5






2. Law Abiding Citizen


Bir baba ve eş olarak bir adamın yaşadığı kötü bir olaydan sonra adaleti sağlama çabasını konu alan çok etkileyici, zekice kurgulanmış ve Gerard Butler'ın oyunculuğu ile bir tık daha üst seviyeye çıkan güzel bir film..

İmdb puanı: 7.2






1. Black

Doğuştan bazı yetilere sahip olmayan bir kızın yaşadığı zor ve çetin mücadeleyi konu alıyor.. Azim, mücadele ve başarı hakkında çok şey öğrenilebilecek muhteşem bir film..

İmdb puanı: 8.0





Not:  Sadece fikir vermek, tavsiye etmek için yazılmıştır, izlemek isterseniz heyecanı kaçmasın diye filmleri ayrıntıya girmeden kısa kısa tanıttım.