Efendim tanıştırayım bu Böcük namıdeğer "Yarmagül" (son zamanlar çok kilo aldığı ve erkek kuştan daha iri olduğu için onu bu isimle kızdırıyoruz :) Diğer bir ismi de 'köpek'tir kendisinin, neden köpek dediğimizi açıklamaya gerek yok sanırım, anladınız siz..:) Öp evladım misafirimizin eliniii, aferiiin..





Böcük yeri gelince fanta içen, salçalı ve domates soslu makarnanın hastası, yeri gelince fıstığını yiyip birasını da içen ailemizin en küçük ve en asabi ferdidir.

Şekil A'da da görüldüğü gibi fantaya hiç hayır diyemez






Bardakta Böcük :)



Gelelim asıl meseleye, Böcük ilk hediye geldiğinde erkek denildi.. Biz de tabi öyle yetiştirdik, biraz saldırgan biraz köpek, yeri geldi mi seven yeri geldi mi döven, astığı astık kestiği kestik bir külhanbeyi olarak şımarttık biraz.. Çok yüz verdik çokk..  

Tabi bu köpecik büyüyünce dedik bunun başını artık bağlayalım, evinin erkeği olsun, çoluğa çocuğa karışsın bıraksın hovardalıklarını.. Hemmeeen en güzelinden helal süt emmiş bir hanım kızımızı bulduk getirdik yuvalarını da yaptık, artık torunlarımızı sevme vaktidir derkeeeen ne görelim.. Bunlar her gün kavga gürültü, hadi evliliğin ilk zamanlarında olur böyle şeyler aile arasındadır karışmayalım dedik ama yok.. Bunlar baya baya saç başa giriyorlar!! 

Hele bir keresinde bir adet uzun salçalı makarna için kapıştıklarını ve Böcük'ün hanım kızımıza şiddet uyguladığını görünce şok şok şok!

Asıl bomba şimdi geliyor.. Yuvada yumurtalar falan olmaya başlamıştı, biz de bizim gelin torun verecek bize diye seviniyoruz. Böcük tam karşımızda çıkıp da orta yere löpp diye yumurtlamaz mı! (ikisi de dişi nasıl yumurtluyor yaa? dediyseniz siz de benim gibi hemen açıklayım; içgüdüsel olarak yumurtlama döneminin geldiğini düşünerek kendi kendine boş yumurtlamış) Ama böcük erkek değil mi nasıl yani falan derken.. Profesyonel bir yardımla gerçek ortaya çıktı, Böcük bildiğin çirkef bir dişiymiş!!

Bir de Böcük'ü erkek sanıp da, iki dişiyi de aynı yuvaya koyarak hadi torun yapın diye zorlamalarımız yok mu!! İyi ki kuşceizler bize uymamışlar..:) Yoksa dünya tarihindeki ilk lezbiyen kuşlar olacaklarmış!! Kuşceizleri kötü bir ilişki tarzına zorladığım için kendimden utandım..

Yıllardır Böcük'ü erkek sanmamıza mı yanalım, hovarda külhanbeyi kıvamında yetiştirip kafamıza çıkartmamıza yoksa kuşu hala oğlum diye sevmemize mi.. 

O değil de kuşun başta ben olmak üzere bütün dişilere gıcık olup ısırmasından ve erkeklere kur yapmasından anlamak gerekiyormuş meğer..