"Yok yaz geldi yok kış geliyor aman zayıflayayım" diyenlere müjdemi veriyorum. İşte gerbera farkıyla size kilo verdirecek, bir deri bir kemik bırakacak, görenlere yazık afrikalı herhalde dedirtecek birbirinden harika öneriler..:)


Spor ve egzersiz
"Yaa spor olmadan olmaz mıı?" dediğinizi duyar gibiyim ama olmazz! Ayrıca her gün keke böreğe uzanmak ve buzdolabına kadar  iki adım yürümek spordan sayılmaz.. Bundan sonra her gün deli divane mecnunlar gibi koşuyoruz.. Şehirler arası yolculuklar için otobüs/uçak firmalarına para ödemeye son! bundan sonra koşuyorsunuz.. Hadi bu pırlanta gibi tavsiyemle paradan da tasarruf ettiniz..


Diyet
"Ben diyet yapamıyorum" diyenlerdenseniz müjdemi isterim size harika bir önerim var, sıkı durun işte geliyor: Koli bandı! Öyle yüzünüzü buruşturmayın hemen çok işinize yarayacak.. Öncelikle siyah bir koli bandı alıyoruz ve 15 cm civarında kesip bir güzel ağzımızın her yerini kapatacak şekilde(boşluk kalmamasına dikkat) yapıştırıyoruz. Dışarda görenler falan olursa da bir şeyleri protesto ediyorsunuz eylem falan yapıyorsunuz sanarlar. Bu sayede de hayata karşı asi, mücadeleci ve protest bir duruşunuz olduğunuzu sanacaklar ve havanız olacak.. hadi gene iyisiniz..


Harika zayıflama kürleri
Şimdi size elimdeki en gizli formülü veriyorum kalemi kağıdı alın hemen. Biraz çimen kaynatıp onu bir güzel püre haline getiriyoruz önce (aaa çimen mi deyip geçmeyin inekler nasıl o kadar sağlıklı bir ürün olan sütü yapıyor sanıyorsunuz? çok faydalı çook), karışımımızın içine bir fincan zeytinyağı, bir ölçü kadar müshil ilacı katıyoruz, son olarak da az votka kattık mı sizden güzeli zayıfı yok! (Hiç değilse kafanız güzel olur)


Moralinizi yüksek tutun.
Derin derin nefes alın mutlu olun, bak hayattta çiçekler böcekler var kuşlar uçuşuyor güneş pırıldıyor içinden bir şarkı söylüyorsun lalalalaaa.. ayy teletabi mi o? yok o kadar da neşe dolu olmanın anlamı yok şimdi! Mutlusunuz, huzurlusunuz derkeeen yoldan bir çiroz geçiyor.. Aaa bırak artık o çiroz kızlara bakıp bakıp fesatlık yapmayı, "şuna bak kürdan gibi bacakları var dişimi karıştırırım ben onlarla hıhh!" vb sözleriniz hiç hoş değil.. Bu sözler hem sizin çekemez gösterir hem de kötü kalpli.. Yakışıyor mı hiç? Baktınız çok sinir bozuyor çaktırmadan bir çelme takıyoruz hemen ve ardından "ay yazık o kadar zayıf ki yolda yürüyecek enerjisi bile yok, anoreksiya galiba" diye ortaya konuşuyor, lafı yapıştırıyoruz. Bu sizin moralinizi yerine getirmeye yetecektir.


Son çare: Şiddet!!
Ne demiş Tanzimat dönemi yazarlarımızdan Ziya paşa, "nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." Evet efem işte biz de bu felsefeye dayanarak bir arkadaşımızdan yardım isteyeceğiz. Her elimiz pasta, börek, çikolataya uzandığında "şakk" ele bir tokat.. Olmadı mı şiddet dozunu daha da artıyoruz, ta ki pes edene kadar..


Bunları uyguladıktan sonra bırak zayıflamayı, dışarda görünmeyeceksiniz bile.. (O sana şişman diyen çocuk var ya ayaklarına kapanacak!) Artık altın değerinde zayıflama yöntemlerini biliyorsunuz, hepsini tek tek uygulayın düşman çatlatın!..



Hepinizi yanaklarınızdan mıncırdım..:)




Görsel alıntı buradan