Kendini dağcı sanıp oraya buraya tırmanıp 5km yol yapan, ertesi güne de vücudunun "dağcı mısın lan sen" kıvamındaki ağrılarıyla cevabını alan gerbera'dan hepinize selamlar efem..:)



Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar.. Niye böyle dediklerini şimdi anladım, ulaşması zor lan! Nasıl çıkacaksın o kadar tepedeki eve? Bir yürüyüş yapalım dedik, soluk soluğa çıkarken bir bakmışız yoldan sapmışız bea! bildiğin dağa falan çıkmış oradaki köylere falan gelmişiz..







Yürüyüş olur, hadi yanı başımızda tepe var bir çıkalım temiz hava alalım gibi saf hayallerle gidip çıktığımız tepeden, tepenin gözleri filmi kıvamında korkularla indik!

En yüksek yere ulaşmak için azimle çıkıyoruz çıkıyoruz bir türlü ulaşamıyoruz.. Neden bu kadar uzun sürdü derken karşımıza çıkan dağ yolu ve karşıdaki köyler sayesinde yanlış yola saptığımızı farketmemizle geri dönmemiz bir oldu tabi. Akşam karanlığı ve sedoşumun bana anlattığı korku hikayeleri eşliğinde 3,5 atarak koşar adımlarla indik..







Karanlığın bastırmasıyla oluşan tenhalığın vermiş olduğu korku ve vücut ağrılarının yanında bu güzellikler de yanımıza kaldı..:) 


O değil de heryerim ağrıyo bea!